Acasă Evaluări Top 13 producători de scule electrice din lume

Top 13 producători de scule electrice din lume

Tendința globală spre urbanizare este doar unul dintre factorii care au dus la vânzări puternice pe piața instrumentelor de construcții. Un alt factor care contribuie este popularitatea lui Do It Yourself (DIY). Mai mult ca oricând, oamenii sunt entuziasmați de proiectele care erau domeniul contractorilor profesioniști.

Pentru a putea alege un instrument care să vă servească cu fidelitate mulți ani, vă prezentăm primii 13 mari producători de scule electrice din lume... Evaluarea se bazează pe evaluări și recenzii ridicate de pe Yandex.Market, precum și pe recenzii ale unor site-uri specializate precum VseInstrumenty.ru, Tharawat Magazine.

13. Hitachi

Instrumentul HitachiHitachi Ltd, la fel ca Black & Decker, nu se angajează doar în producția de instrumente pentru construcții. De fapt, este un conglomerat care face totul, de la baterii și ecrane la echipamente de construcție și componente de aeronave. El a cumpărat producătorul de instrumente electrice Metabo în 2015, dar a vândut-o (și marca Hitachi în sine) către fondul de investiții KKR în 2017.

De atunci, compania a fost în proces de rebranding, redenumind divizia sa americană Hitachi Power Tools SUA în Metabo HPT. Oferă polizoare unghiulare, șuruburi de impact, burghie și alte instrumente la care v-ați aștepta de la un producător de renume.

Și în Europa și Asia, instrumentele Hitachi sunt oferite sub marca Hikoki.

12. WORX

Instrumentul WORXUna dintre cele mai populare mărci de instrumente electrice a fost fondată de Positec Tool Corporation în 1994 în orașul chinez Suzhou.

Înainte de a înființa marca Worx, Positec a vândut scule electrice OEM către alte mărci și companii, inclusiv Black & Decker. Dar pe măsură ce a crescut, Positec a decis să lanseze propriul său brand pentru a deveni un retailer independent de instrumente electrice. Toată producția se realizează intern, iar acest lucru a condus marca să creeze produse emblematice care duc conceptul de „calitate chineză” la un nivel nou, pozitiv.

11. Ryobi

Instrument de construcție RyobiRyobi produce o mare varietate de scule, inclusiv o varietate de scule electrice și produse pentru piața auto. Ryobi are sediul în Japonia, deși unitățile de producție ale companiei sunt situate în întreaga lume.

Datorită prețurilor sale accesibile, produsele Ryobi sunt utilizate în principal de către DIYers. Prin urmare, trebuie avut în vedere faptul că instrumentele Ryobi nu sunt la fel de durabile și fiabile ca instrumentele produse de mărci profesionale.

Cu toate acestea, este un brand foarte bun de instrumente de construcție, cu recenzii pozitive copleșitoare. Și, dacă nu petreceți cinci zile pe săptămână pe un șantier sau atelier de praf care necesită un instrument puternic, impermeabil și rezistent la praf, mergeți la produsul Ryobi de care aveți nevoie.

10. Einhell

EinhellLocul al șaptelea în clasamentul celor mai buni și mai fiabili producători de instrumente pentru construcții din 2020 este un brand german care este foarte asemănător cu Ryobi în ceea ce privește alegerea, prețul și calitatea.

Utilizatorii ruși pretențioși recomandă alegerea instrumentelor Einhell albastre (Einhell Global) pentru munca acasă și semiprofesională, deoarece galbenul (Einhell Bavaria) se referă la produse chinezești ieftine și mediocre în ceea ce privește durata de viață și caracteristicile.

9. Black & Decker

Instrumente manuale Black & DeckerUna dintre cele mai vechi și fără îndoială cele mai cunoscute mărci de pe lista celor mai bune companii de instrumente de construcții. În 2018, compania și-a sărbătorit 175 de ani de funcționare, iar veniturile sale globale au scăzut ușor sub 14 miliarde de dolari.

Rădăcinile organizației datează din 1843, când Frederick Stanley și-a deschis atelierul în Noua Britanie pentru producția de balamale, șuruburi și alte accesorii. În 1910, Duncan Black și Alonzo Decker au început o afacere similară în Baltimore, Maryland. O sută de ani mai târziu, cei doi producători au fuzionat într-un grup care există astăzi.

Stanley Black & Decker vinde în prezent 50 de instrumente pe secundă la nivel mondial (așa cum este estimat chiar de companie).

Un fapt interesant: cu ajutorul unui burghiu Black & Decker, americanii au extras mostre de sol lunar. În plus, inginerii companiei au stat în spatele dezvoltării multor unelte, fără de care munca constructorilor moderni este de neconceput - primul burghiu cu mâner de pistol și mecanism de declanșare, precum și primul compresor compact.

8. DREALITATE

DEWALT Unelte electriceMarca americană DeWalt, care oferă o gamă largă de instrumente electrice de înaltă calitate și de înaltă tehnologie, accesorii de reparații și echipamente de grădină, a fost înființată în 1922 de Raymond DeWalt. Acest inginer a venit cu ideea de a crea un ferăstrău cu braț radial, care a devenit un punct de referință pentru calitate și durabilitate de mulți ani.

Compania a fost achiziționată de Black & Decker în 1960. Luptând inițial să câștige popularitate în rândul profesioniștilor care considerau Black & Decker ca un „brand amator”, compania s-a angajat în ceea ce a devenit o rebranding foarte reușită. Acest lucru s-a întâmplat la începutul anilor 1990 și l-a poziționat pe DeWalt ca marca preferată pentru profesioniști. Astăzi este una dintre mărcile emblematice ale Fortune 500 ale lui Stanley Black & Decker.

7. AEG

Unelte AEGInstrumentele de la compania germană AEG sunt iubite de utilizatorii ruși datorită raportului bun calitate-preț.

În prezent, marca AEG este utilizată în mod activ de Grupul Electrolux, care produce aparate de uz casnic și de bucătărie de top în fabricile din Polonia, Ungaria și Italia, precum și TTI, o companie din Hong Kong care are un acord de licență pentru producția de scule manuale sub marca AEG. TTI mai deține Milwaukee, Ryobi, Homelite, Hoover, Dirt Devil și Vax (un producător de aspiratoare).

Fapt interesant: AEG a creat primul uscător de păr electric și a introdus acest cuvânt în uz.

6. Metabo

Instrument profesional MetaboUneltele Metabo sunt apreciate în întreaga lume pentru performanța, puterea și durabilitatea lor excelente. Acestea sunt în topul gamei de prețuri, alte mărci precum DeWalt și Makita oferind în general alegeri mai bune. Indiferent dacă vă plac produsele mărcii și le puteți permite, nu există niciun motiv să refuzați.

Vă rugăm să rețineți că Metabo și Metabo HPT nu sunt același lucru. Prima marcă produce scule industriale profesionale, precum și scule concepute pentru lucrul cu metal. Iar produsele Metabo HPT aparțin sectoarelor semi-profesionale și amatorilor.

5. Makita

Makita este cel mai bun instrument electric din RusiaAcest brand japonez a devenit un nume de uz casnic în sectorul sculelor electrice. Fondată în 1915 ca o companie de reparare a motoarelor electrice, Makita este cunoscută mai ales pentru că deschide calea anumitor unelte electrice și aparate fără fir de la sfârșitul anilor 1950.

În 1958, a intrat în sectorul sculelor electrice odată cu introducerea rindelei sale electrice portabile. Puțin peste zece ani mai târziu, compania a introdus burghiul său fără fir 6500D, care a devenit primul instrument electric fără fir din lume.

Astăzi Makita oferă o gamă completă de instrumente fără fir, inclusiv șurubelnițe, ciocane rotative, polizoare unghiulare, rindele și foarfece pentru metal.

Instrumentele de construcție Makita pot fi găsite în peste 40 de țări din întreaga lume. Produsele sale sunt fabricate în 10 fabrici situate în Brazilia, China, Japonia, Mexic, România, Marea Britanie, Germania și SUA.

4. Hilti

HiltiMicul stat vorbitor de limbă germană Liechtenstein este situat între Austria și Elveția.Este cunoscut ca un paradis fiscal în comunitatea financiară și găzduiește, de asemenea, Hilti, unul dintre cei mai reputați producători de instrumente electrice din lume.

Pentru o lungă perioadă de timp, cele mai bune instrumente Hilti au fost burghiele electropneumatice. De fapt, compania a introdus acest instrument pe piață în 1967.

Chiar și astăzi, cele mai renumite produse Hilti sunt ciocanele rotative, care sunt livrate în cutii roșii de marcă. Cu toate acestea, portofoliul companiei include o varietate de alte instrumente electrice care pot fi utile profesioniștilor din industria construcțiilor.

3. Festool

Unelte de tâmplărie FestoolAceastă companie este un pionier în fabricarea drujbelor portabile. Inginerii Festool au creat primul astfel de instrument în 1927.

Festool este în prezent o filială a holdingului TTS Tooltechnic Systems. Se află încă în Germania (în orașul Wendlingen am Neckar), dar are operațiuni în 26 de țări din întreaga lume.

Calitatea ridicată, fiabilitatea și ușurința utilizării produselor Festool au plasat marca printre cei mai mari producători mondiali de scule electrice pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, burghiele, polizoarele și alte produse ale acestei mărci sunt utilizate pe scară largă în serviciile auto din întreaga lume.

Am dori să subliniem că instrumentele Festool sunt specifice aplicațiilor și sunt destinate exclusiv utilizării profesionale. Prin urmare, nu sunt ieftine, chiar mai scumpe decât DeWalt.

2. Milwaukee

Unelte electrice și fără fir MilwaukeeE.F. Siebert a fondat Milwaukee în 1924 și a suferit numeroase schimbări de proprietate de atunci. Ultimul a avut loc în 2005, Techtronic Industries (TTI) a devenit noul proprietar al mărcii.

Proeminența timpurie a Milwaukee a crescut odată cu Hole Shooter, primul burghiu ușor de 1/4-inch cu o singură mână din lume. Cu toate acestea, astăzi compania oferă zeci de instrumente de construcții diferite de cea mai înaltă calitate.

Pe lângă instrumentele cu fir și cu gaz, Milwaukee oferă instrumente fără fir pe trei platforme - M12 System (12V), M18 System (18V) și MX FUEL (72V).

La fel ca DeWalt, Milwaukee este un brand care este foarte popular printre constructorii profesioniști, deoarece produsele sale sunt durabile și potrivite pentru cele mai dure condiții.

1. Bosch

Cele mai bune instrumente electrice din lume - BoschCompania germană Bosch se află în fruntea listei celor mai mari producători de scule electrice din lume. Inițial, compania a fost numită Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik, care se traduce prin „atelier de mecanică de precizie și inginerie electrică”. Astăzi este unul dintre cele mai mari conglomerate din Germania, ale cărui activități sunt împărțite în patru sectoare:

  1. soluții mobile,
  2. tehnologii industriale,
  3. bunuri de larg consum,
  4. energie și tehnologii de construcție.

Linia de instrumente electrice Bosch aparține diviziei Produse de larg consum, care reprezintă aproximativ 23% din vânzările totale ale grupului Bosch. Divizia de scule electrice include: ciocane rotative, șurubelnițe fără fir, ferăstrău, mașini de tuns iarba, motocoase și mașini de spălat sub presiune.

14 COMENTARII

Lasa un comentariu

Introduceți comentariul dvs.
te rog scrieti numele

itop-ro.polrestrojakpus.com

Tehnică

Sport

Natură