Acasă oameni Cei mai influenți actori ruși ai deceniului

Cei mai influenți actori ruși ai deceniului

Ediția analitică „Buletinul kinoprokatchik” a făcut o diagramă cei mai influenți actori ruși din ultimii 10 ani... Există, de asemenea, 10 criterii pe baza cărora a fost creată lista, inclusiv:

 1. numărul de proiecte la care a participat artistul,
 2. numărul de roluri principale,
 3. participarea la proiecte străine,
 4. participarea la publicitatea filmelor în care a jucat
 5. nivelul de acoperire media,
 6. disponibilitatea premiilor festivalului,
 7. prezența premiilor de film,
 8. câți abonați pe Instagram,
 9. care a fost bugetul celor mai scumpe 5 filme cu participarea unui artist
 10. care a fost prezența totală a celor mai reușite 5 proiecte cu participarea artistului.

Iată cum arată o selecție dintre cei mai influenți actori de sex masculin ruși din ultimul deceniu.

10. Milos Bikovich

e3eokj4l

Acest actor ruso-sârb are ceva mai puțini adepți pe Instagram decât Serghei Svetlakov - 1,9 milioane de oameni - dar filmografia este mai bogată. Printre cele mai de succes proiecte se numără „Dukhless 2”, „Hotel Eleon”, „Ice”, „Balkan frontier” și „Kholop”.

Primul cinematograf rusesc, la care Bikovich a participat, a fost „Insolatie” în regia lui Nikita Mikhalkov. Dar acest actor nu are încă premii de film rusesc.

9. Sergey Svetlakov

1icef1x3

Pomii de Crăciun, și nu cei simpli, ci cei de televiziune, i-au permis lui Svetlakov să intre în top zece cei mai influenți showmeni din 2010-2020.

Filmografia sa este mică în comparație cu ceilalți participanți din top 10, dar în spatele lui Svetlakov se află participarea la spectacole umoristice de succes - „Projectorperishilton”, „Show„ Ural dumplings ”,„ Comedy Club ”etc. Cu media și popularitatea contului Instagram printre Svetlakov nu are probleme, 2 milioane de persoane s-au înscris la el.

8. Fyodor Bondarchuk

n4mzq4hj

Fiul celebrului artist și regizor Sergei Bondarchuk a urmat pe urmele părinților săi și pentru un motiv întemeiat. În prezent, el nu este doar un actor celebru, ci și regizorul unor filme precum „Compania 9”, „Insula locuită”, „Stalingrad”, „Atracție”, „Invazie” etc.

Bondarchuk Jr. nu a jucat doar în filme și seriale TV, dar și a exprimat desene animate rusești și străine (Kolyvan vorbește în vocea sa în Three Heroes on Distant Shores, Boss-sucker din desenul animat cu același nume și Bug in Season Hunting).

7. Konstantin Khabensky

3rzzqnyu

În spatele lui Khabensky se află numeroase proiecte de bilete și, în plus, proiecte de cult - „Ceas de noapte”, „Ceas de zi”, „Consilier de stat”, „Geograful a băut Globul”, „Amiral” etc. Khabensky a fost desemnat cel mai popular actor din Rusia în ultima perioadă 15 ani conform Yandex.

Acest actor în vârstă de 48 de ani are multe premii pentru participarea sa la diferite filme. De exemplu, pentru „consilierul de stat” a primit „Vulturul de Aur” drept cel mai bun rol secundar masculin și pentru „Amiral” - mai multe premii simultan ca cel mai bun rol masculin din film.

Dar popularitatea lui Konstantin este în creștere nu doar de către cinematografia rusă. Apare și în filme de la Hollywood, precum Wanted, Spy Get Out! și Marea Neagră.

Este curios că celebrul actor nu are conturi de socializare pentru că nu dorește prea multă atenție persoanei sale.De asemenea, este implicat activ în activități de caritate, fundația sa ajută copiii cu boli ale creierului și măduvei spinării.

6. Dmitry Nagiyev

14eopphn

Fost gazdă a emisiunii scandaloase „Windows”, unul dintre creatorii serialului plin de umor „Ferește-te de modern!” s-a angajat nu numai la filmarea unui film, ci și la radio, precum și la dublarea desenelor animate interne („Regina zăpezii”, „Smeshariki. Legenda dragonului de aur” etc.).

Potrivit zvonurilor, o zi de filmare a lui Dmitry într-un proiect pe termen scurt costă 500.000 de ruble, iar contractul anual de publicitate aduce aproximativ 20 de milioane de ruble.

Nagiyev, la fel ca Konstantin Khabensky (al șaptelea număr din rating), este un binefăcător. Fundația Sick Children îi ajută pe orfani și copii cu diverse dizabilități fizice și psihice.

5. Vladimir Mashkov

vrqn3gdw

Acest actor este un exemplu al mijlocului de aur din toate punctele de vedere, pe care l-a numit „Buletinul distribuitorului de filme”. A jucat în mod regulat în proiecte de film de succes („Crew”, „Elimination”, „Piranha Hunt”, „Move Up” etc.), apare în blockbuster-urile occidentale („Mission Impossible: Protocol Phantom”, „Spy” etc.), nu se îndepărtează de promovarea proiectelor sale și a primit 3 premii de film pentru rolurile sale din filmele „Edge” și „Moving Up”.

4. Ivan Urgant

muddazvw

Unul dintre cei mai populari actori media din spațiul post-sovietic își datorează o mare parte din popularitate programului plin de umor „Evening Urgant”. Totuși, participarea la proiectul de lungă durată al lui Timur Bekmambetov „Bradii”, precum și succesul unor filme individuale precum „Freaks, Vysotsky”, au jucat, de asemenea, un rol.

3. Peter Fedorov

qxy53qln

Acest actor nu poate fi numit media, numele său este rar căutat în Yandex și pe Instagram aproape 34 de mii de persoane sunt abonate la Fedorov, ceea ce nu este suficient pentru o persoană celebră.

Dar acest actor are un număr mare de roluri principale („Stalingrad”, „The Dawns Here Are Quiet”, „Icebreaker”, „Duelist” etc.), a participat la multe proiecte de buget ridicat și de succes, participă activ la campanii publicitare pentru filme și cinci dintre cele mai filmele de la box-office cu participarea lui Fedorov au fost vizionate de aproape 20 de milioane de oameni.

2. Alexandru Petrov

qlrsc3gk

Vedeta „Polițistului din Rublyovka”, „Atracția”, „Call DiCaprio” și „Ice” a ocupat locul al doilea în lista celor mai influenți actori din Rusia conform „Buletinului Distribuitorului de Film”. În același timp, ocupă primul loc într-un astfel de parametru ca acoperirea mass-media.

Alexander este tânăr - are 31 de ani - dar este unul dintre cei mai solicitați actori de teatru și film din Rusia. A câștigat deja premiul Eagle de Aur de două ori: pentru cel mai bun actor în text în 2020 și în 2019 pentru cel mai bun actor în televiziune (Sparta).

În 2019, Petrov a semnat un contract cu Art Pictures Studio și Hydrogen, potrivit căruia va acționa doar în proiectele acestor companii de film timp de doi ani.

1. Danila Kozlovsky

w1imnq4i

Antrenorul principal, Prince și Prophetic Oleg al cinematografiei rusești, așa cum era de așteptat, ocupă prima linie în ratingul actorului din deceniul respectiv.

Lista proiectelor de succes sau cel puțin cunoscute în care Kozlovsky a jucat în ultimii 10 ani este foarte extinsă. Să ne amintim doar câteva dintre ele:

 1. „Suntem din viitor”,
 2. „Legenda nr. 17”,
 3. „Duhless” 1 și 2 (actorul a primit Vulturul de Aur pentru primul film și Nika pentru al doilea),
 4. „Hardcore”,
 5. „Echipaj”,
 6. „Viking”
 7. „Matilda”
 8. "Antrenor"
 9. „Karamora”

Actorul a ocolit participanții la selecție pentru numărul de roluri principale din ultimul deceniu, precum și pentru implicarea în campaniile de publicitate cinematografică. În plus, are un nivel remarcabil de acoperire media și experiență în participarea la un proiect major de la Hollywood - „Academia Vampirilor”.

Pe lângă cariera de actorie, Danila se încearcă în domeniul regiei. În aprilie 2021, va fi lansat filmul „Cernobîl”, regizat (și, de asemenea, actorul principal) al cărui Kozlovsky. Se ocupă de lichidarea accidentului de la Cernobîl în 1986, iar împușcăturile au fost efectuate pe teritoriul celei de-a cincea unități de energie nefinisate a centralei nucleare din orașul Kursk și pe străzile din Kurchatov, care în acel moment a devenit Pripyat.

Lasa un comentariu

Introduceți comentariul dvs.
te rog scrieti numele

itop-ro.polrestrojakpus.com

Tehnică

Sport

Natură