Acasă oameni Cele mai influente actrițe rusești ale deceniului

Cele mai influente actrițe rusești ale deceniului

Am scris deja despre primele 10 cei mai influenți actori din Rusia ultimul deceniu, conform publicației analitice „Buletinul kinoprokatchik”. Este timpul să vorbim despre cele mai influente actrițe rusești... Au fost evaluați în funcție de 10 parametri:

  1. numărul de proiecte la care a participat actrița,
  2. numărul de roluri principale,
  3. participarea la cinema străin,
  4. participarea la publicitatea filmelor în care a jucat,
  5. nivelul de acoperire media,
  6. disponibilitatea premiilor de la festivaluri,
  7. prezența premiilor de film,
  8. popularitatea contului Instagram,
  9. care a fost bugetul celor mai scumpe 5 filme cu participarea actriței,
  10. care a fost prezența cumulată a celor mai reușite 5 proiecte cu participarea actriței.

10. Irina Gorbacheva

ra0xfggh

Una dintre cele mai bune actrițe din deceniul recent și-a surprins fanii (și sunt aproape 2 milioane dintre ele doar pe Instagram), bărbierindu-și fața la zero. Și în timpul liber de la șoc, Irina este filmată în clipuri video, este implicată în dublare și participă la filmările de filme și seriale („Chiki”, „Îmi pierd greutatea”, „Tânărul gardian” etc.).

9. Anna Mikhalkova

lfgwtlir

Fiica cea mare a lui Nikita Mikhalkov și artistul onorat al Rusiei au ajuns, de asemenea, în ratingul principalelor actrițe ale țării.

Scorurile mari i-au adus numeroase premii („Vulturul de Aur” pentru cea mai bună actriță din filmul „Dragoste cu accent”, Premiul Kinotavr pentru cea mai bună actriță din filmul „Cococo” etc.), precum și o interpretare uimitoare. În filmografia lui Mikhalkova, există peste 50 de roluri în filme și seriale domestice. Și chiar și Stephen King este încântat de serialul „Epidemic”, în care Anna a jucat. El l-a numit „spaghetti western cu asasini ruși și toată lumea bea vodcă!”

8. Ksenia Rappoport

50i0xdd5

Artist popular al Federației Ruse, filantrop și doar o frumusețe a jucat în multe filme rusești și străine, inclusiv filmul istoric Rasputin, adaptarea filmului anglo-american al Anna Karenina, drama romantică italiană The Man Who Loves și filmul Sissi, împărăteasă rebelă ".

În plus, Rappoport are un „palmares” bogat de seriale TV, precum „Liquidation”, „Empire under attack”, „Isaev”, „Yesenin” și altele. gazdă a ceremoniei de deschidere și închidere a celui de-al 65-lea Festival de Film de la Veneția.

7. Julia Peresild

er0vctrp

Prima, dar nu singura Yulia din graficul principalelor actrițe rusești din ultimii 10 ani, se distinge prin eficiență ridicată.

Are 51 de roluri în diferite filme și seriale TV, inclusiv „Intriga”, „Yesenin”, „Cinci mirese”, „Sabotorul 2: sfârșitul războiului”, „Tango rece”, „Zuleikha deschide ochii” și „Bătălia pentru Sevastopol” ".

Pentru ultimul film, Peresild a primit Vulturul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un film și a câștigat al 5-lea Festival Internațional de Film din Beijing pentru cea mai bună actriță. Succesul acestei actrițe a fost remarcat chiar de președintele Rusiei, Vladimir Putin, care i-a oferit Premiul președintelui Federației Ruse pentru Tinerii Cultori în 2012.

6. Julia Vysotskaya

d4jmxikx

Artistul onorat al Federației Ruse are o bibliografie mai extinsă decât o filmografie. A publicat multe cărți despre mâncăruri gustoase și sănătoase și nu este surprinzător, deoarece din 2003 Yulia conduce programul „Mănâncă acasă!” De pe NTV.

Pentru filmul Paradisul, Julia a primit premiile Nika și Golden Eagle pentru cea mai bună actriță într-un film, precum și premiul celui de-al 54-lea Festival Internațional de Film din Gijonul spaniol (și din nou pentru cea mai bună actriță).

5. Christina Asmus

lmevkggd

Un public numeros pe Instagram (3,9 milioane de persoane) și căutări frecvente pe Yandex au ajutat-o ​​pe Kristina să intre în top 5 cele mai influente actrițe ruse din ultimul deceniu.

Asmus este gata să apară în filme provocatoare precum „Text”, precum și în comedii huligane precum „Understudy” și „Ce fac bărbații”. Cu toate acestea, dacă doriți să priviți o Christina serioasă într-un film serios, vă recomandăm noua adaptare cinematografică a „The Dawns Here Are Quiet ...” sau a doua parte a „Champions”.

4. Vera Brejnev

c2x3xgon

Fost membru al grupului „VIA GRA”, iar acum una dintre cele mai populare actrițe și cântărețe rusești. Pe Instagram, are peste 11,5 milioane de adepți. Vera a câștigat faima în cinematografie pentru rolurile sale din filmele Braduri, Dragoste în oraș, 8 date noi și Jungla.

Apropo, în „8 noi întâlniri” partenerul lui Brejneva a fost actualul președinte al Ucrainei Volodymyr Zelensky.

3. Elena Lyadova

rdkojmy4

Pentru munca ei în filmele „Leviathan”, „Elena” și „The Geographer Drank the Globe” Elena a primit numeroase premii (Premiul Eagle de Aur, Premiul Nika, Premiul Elefantului Alb etc.), deci poate fi numită pe bună dreptate una dintre cele mai de succes actrițe din Rusia.

În plus, a fost recunoscută ca cea mai bună actriță la Festivalul Internațional de Film din Moscova pentru filmul lui Andrei Proshkin, Orleans. Și „Buletinul Kinoprokatchik” a numit-o pe Lyadova cea mai strălucitoare vedetă a cinematografiei intelectuale din ultimul deceniu.

2. Alexandra Bortich

vzlbk4he

Această actriță are 15 filme și 7 roluri principale în colecția de filme. Bortich este liderul prezenței printre cele mai influente actrițe din Rusia. Aproximativ 30 de milioane de telespectatori au venit la cele mai populare cinci filme cu participarea ei.

Alexandrei nu se teme să facă sacrificii pentru rol. Așadar, pentru filmarea în filmul „Am slăbit”, ea s-a îngrășat special, apoi a slăbit în parcela.

1. Svetlana Khodchenkova

mopwdlav

Cea mai influentă actriță rusă din ultimul deceniu este o adevărată muncitoare. În perioada 2010-2019, a jucat în mai mult de 60 de filme („Office Romance. Our Time”, „Lavrova’s Method”, „Viking”, „Dovlatov” etc.), iar în multe dintre ele a interpretat rolul principal.

Svetlana a participat nu numai la proiecte de film din Rusia, ci și din străinătate, a jucat în thrillerul de detectivi britanici „Spy, Get Out!” și a jucat un rol secundar în blockbusterul "Wolverine: The Immortal" alături de Hugh Jackman.

Pe lângă filmarea filmelor, Khodchenkova participă activ la promovarea publicitară a filmelor sale și este laureată a premiului Eagle de Aur pentru rolul său secundar în Dovlatov. Ea este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase actrițe din Rusia.

4 COMENTARII

Lasa un comentariu

Introduceți comentariul dvs.
te rog scrieti numele

itop-ro.polrestrojakpus.com

Tehnică

Sport

Natură