Acasă Jocuri Cele mai populare jocuri din 2004-2020 în căutare

Cele mai populare jocuri din 2004-2020 în căutare

În fiecare an există jocuri grozave pentru PC și console și, în consecință, preferatele rezultatelor căutării se schimbă. Dar unele jocuri reușesc să rămână în fruntea interogărilor de căutare ani sau chiar decenii.

Și canalul YouTube Latos Charts a făcut un studiu masiv pentru a afla ce jocuri au fost cele mai populare în motoarele de căutare din 2004 până în 2020.

Ce își amintesc jucătorii din 2004

Aceasta a fost una dintre cele mai bune perioade pentru jocurile pe computer. Într-o perioadă scurtă de timp de 365 de zile, unele dintre cele mai influente jocuri din toate timpurileși o mulțime de jocuri foarte bune, care nu au avut același apel pe termen lung.

În 2004 au ieșit, în special:

 1. World of Warcraft,
 2. Rome: Total War (care a schimbat seria),
 3. Sims 2,
 4. Strigăt îndepărtat,
 5. Final Fantasy XI: Lanțurile lui Promathia (una dintre cele mai tari expansiuni),
 6. Orașul eroilor,
 7. Pirații lui Sid Meier!,
 8. Splinter Cell: Pandora Tomorrow,
 9. EverQuest 2,
 10. Battlefield Vietnam,
 11. Triburi: Răzbunare,
 12. Need for Speed: Underground 2,
 13. Analgezic,
 14. Stăpânul inelelor: Bătălia pentru Pământul de Mijloc,
 15. Vampire: Masquerade - Bloodlines,
 16. Star Wars: Battlefront,
 17. Doom 3,
 18. Jumătate din viață 2, cu unul dintre eroii iconici ai jocurilor video
 19. Warhammer 40.000: Dawn of War.
 20. Turneul ireal 2004.

Privind în urmă, putem spune că 2004 ne-a oferit un număr imens de jocuri foarte bune, care pot satisface aproape orice jucător.

Nu este surprinzător faptul că creatorii clasamentului celor mai populare jocuri video după interogări de căutare au ales anul acesta ca punct de plecare.

Lista celor mai jucate jocuri 2004-2020

 1. La începutul anului 2004, MMORPG Final Fantasy XI: Chains of Promathia, publicat de Square Enix, a urcat în topul clasamentului celor mai populare jocuri. Are 5 regiuni noi, o nouă poveste, echipamente noi și 8 noi capitole cu misiuni.

O caracteristică distinctivă a seriei Final Fantasy XI a fost incapacitatea de a selecta independent un server. A fost alocat aleatoriu pentru a evita supraaglomerarea unor servere și a altora puține. Abia în 2007, jucătorii au putut specifica serverul preferat.

 1. Apoi Final Fantasy XI a pierdut palma în fața Doom 3, Sims 2 și GTA: San Andreas.
 1. Și din decembrie 2004, World of Warcraft a devenit cel mai popular joc din lume prin interogări de căutare și cu o marjă largă. Acest MMORPG a oferit jucătorilor lucruri revoluționare la acea vreme: o mare varietate de curse și clase, temnițe interesante pentru 5 jucători și raiduri la scară largă de până la 40 de persoane la un moment dat, o lume imensă și frumoasă, cu multe NPC-uri, sarcini și creaturi de diferite grade de ostilitate.

Completul clasic World of Warcraft a devenit atât de popular încât este încă amintit și iubit de milioane de jucători. În 2019, Blizzard Entertainment a lansat versiunea clasică a jocului la cerere populară, plină de spiritul nostalgiei și lipsită de toate actualizările și completările care s-au acumulat de-a lungul anilor.

De mai multe ori, WOW a cedat pe scurt primul loc la actualizări majore precum The Elder Scrolls V: Skyrim sau Call of Duty: Black Ops, dar a revenit invariabil în topul clasamentului până în 2011.

 1. Cu toate acestea, din aprilie 2011, sandbox-ul Minecraft a devenit lider și s-a stabilit atât de ferm pe prima linie încât a fost înlocuit abia în 2018, iar Fortnite a făcut-o. Există multe motive pentru un succes atât de sălbatic al „cuburilor”, printre care:
 • posibilități nesfârșite de acțiune și creativitate,
 • completarea constantă a conținutului nou,
 • excelent multiplayer,
 • un număr mare de canale YouTube dedicate Minecraft.

Principalul contingent al Minecraft sunt copiii, pentru care acest joc a devenit „o lume a încercărilor și erorilor”, așa cum se spune într-un articol publicat de The New York Times.Și multe școli și universități au început chiar să folosească Minecraft ca element suplimentar al procesului educațional. Există chiar și o ediție Minecraft: Education concepută special pentru școli.

 1. Fortnite a rămas în top 1 până în mai 2019, apoi ideea lui Mojang a recâștigat poziția de lider și, în martie 2020, a acordat-o Animal Crossing: New Horizons timp de câteva luni. În luna mai a acestui an, Minecraft a devenit din nou cel mai „dorit” joc și aici se termină cercetarea Latos Charts.

Cele mai multe jocuri jucate

Jocuri populare pentru smartphone-uri

Nu există un studiu atât de detaliat asupra jocurilor mobile, dar așa arată o selecție dintre cele mai descărcate jocuri de pe Google Play în 2020, în timpul pandemiei Covid-19.

Jocuri populare pentru smartphone-uri

Cel mai descărcat joc de strategie Ludo King dezvoltat de Gametion Technologies a fost descărcat de pe Google Play de peste 36 de milioane de ori de la începutul perioadei de carantină.

Și având în vedere că zvonurile despre al doilea val sunt deja în plină desfășurare, există posibilitatea ca aceste jocuri să-și păstreze conducerea printre „frații” lor mobili pentru o lungă perioadă de timp.

Lasa un comentariu

Introduceți comentariul dvs.
te rog scrieti numele

itop-ro.polrestrojakpus.com

Tehnică

Sport

Natură