Acasă Evaluări Cele mai bune seturi de instrumente manuale 2020

Cele mai bune seturi de instrumente manuale 2020

Un set de unelte manuale este un cadou excelent pentru un „de casă”, un pasionat de mașini, electrician și orice bărbat care efectuează periodic reparații minore în casă. Și pentru a vă putea alege instrumentele în funcție de nevoile și capacitățile dvs. financiare, am compilat o evaluare a celor mai bune seturi de instrumente manuale pentru diverse sarcini.

Cele mai bune seturi de unelte manuale manuale

3. Jonnesway S04H524127S

42vulsitAceastă greutate solidă (aproape 16 kg) și prețul stabilit de la o renumită marcă taiwaneză conțin 127 de instrumente ideale pentru orice renovare și îmbunătățire obișnuită a locuinței.

Se compune dintr-un ciocan, tăietoare laterale, șurubelnițe (6 bucăți), clește, chei hexagonale, prize (56 bucăți), chei (19 bucăți) și multe altele. Toate instrumentele sunt fixate în siguranță în interiorul carcasei.

Producătorul oferă o garanție pe viață pentru produsul lor. Datorită calității excelente a materialelor, acest kit poate dura ani de zile, nu numai pentru reparații simple la domiciliu, ci și într-un service auto și în alte locuri cu condiții dure de funcționare.

pro: include instrumente de bază utilizate în mod obișnuit în reparațiile de acasă și auto.

Minusuri: preț ridicat, zăvor de caz slab.

2. Makita D-37194

dgkckpzbUnul dintre cele mai bune seturi de instrumente manuale all-in-one include până la 200 de articole. A fost realizat la comanda companiei japoneze Makita - una dintre cei mai buni producători de instrumente din lume, dar nu de către japonezi, ci în China.

Deci, nu vă așteptați la un produs de calitate profesională de la acest produs, este minunat pentru finalizarea unor proiecte DIY simple și reparații minore la domiciliu și mașini, dar nu pentru lucrări serioase într-un service auto sau pe un șantier.

Makita D-37194 constă dintr-o cheie reglabilă, șurubelnițe, clește, tăietoare de sârmă, biți, burghie, nivel, bandă măsurată, lanternă mică și multe alte articole.

pro: preț accesibil, mare varietate de instrumente, carcasă la îndemână.

Minusuri: Este dificil să vezi scara pe cheia reglabilă, există biți care se repetă, nu sunt suficiente hexagone.

1. DEKO DKMT208

wnajndedDacă sunteți în căutarea unui set de scule de mână mare și ieftin pentru toate ocaziile, atunci DEKO DKMT168 208 piese este cea mai bună alegere.

Include nu numai instrumente standard pentru seturi universale, cum ar fi un ciocan, ferăstrău, clește și șurubelnițe, ci și o cheie pentru lumânări, un cablu prelungitor și un adaptor pentru capete, o măsurătoare cu bandă, un cuțit, bandă electrică, un felinar, 30 de biți, 22 capete de priză și multe altele. lucruri folositoare.

pro: setul conține un număr mare de instrumente de calitate, o carcasă robustă,

Minusuri: lanterna nu strălucește puternic și vine fără baterii în kit, unele instrumente nu țin bine în celulele lor, ceea ce le poate determina să cadă atunci când mută carcasa.

Cele mai bune seturi de unelte de dulgherie pentru lăcătuș

3. Xiaomi MIIIW Rice Toolbox

f2ggndbiXiaomi produce, se pare, totul în lume - din smartphone-uri și Set-top box-uri la prosoape și șervețele umede pentru ștergerea electronice. De asemenea, ea nu a ocolit o zonă atât de populară și profitabilă precum producția de seturi de unelte manuale.

MIIIW Rice Toolbox constă din 16 articole fabricate din oțel carbon:

  • 10 biți magnetici,
  • un ciocan,
  • cuţit,
  • ruletă,
  • mâner pentru biți,
  • cleşte,
  • Cheie reglabilă.

Toate acestea sunt bine aranjate într-o husă robustă și mică. Mânerele sculelor sunt realizate din acoperire cauciucată și se potrivesc confortabil în mână. Conform recenziilor utilizatorilor, toate instrumentele sunt realizate cu precizie,

pro: dimensiunea redusă a carcasei, manopera bună a setului, greutatea puțin peste 2 kg.

Minusuri: Nu.

2. Kraftool 27978-H131

dtmgs4ogUnul dintre cele mai bune seturi profesionale pentru tâmplărie și prelucrarea metalelor. Există o mulțime de instrumente - 131 articole, inclusiv un ferăstrău pentru metal, 6 șurubelnițe, chei și chei hexagonale, o cheie reglabilă, tăietoare de sârmă, un ciocan, precum și 39 de biți și 30 de capete de soclu.

În recenziile lor despre set, utilizatorii scriu că cleștele și cleștele care vin cu kitul nu se închid complet, lăsând un spațiu de jumătate de milimetru. Prin urmare, nu vor putea apuca obiecte foarte subțiri. În rest, Kraftool 27978-H131 este visul unui bărbat, este atât de confortabil și durabil încât poate fi bine moștenit.

pro: scule de înaltă calitate, carcasă durabilă.

Minusuri: scump și greu (aproximativ 15 kg), nu există capete de inch.

1. WESTER WT072

lcjwjwzyAcest set de 72 de piese este fabricat din oțel crom-vanadiu. Cu 30 de tipuri diferite de capete de soclu, 14 biți, chei și chei hexagonale, un ciocan, clește reglabil și alte accesorii pentru tâmplărie și lăcătușerie, WESTER WT072 va satisface cu siguranță nevoile celui mai exigent DIYer.

Dacă este necesar, setul poate fi folosit chiar și într-o tâmplărie sau lăcătușerie, toate uneltele sunt foarte rezistente și vor rezista mult timp.

pro: carcasă confortabilă și durabilă cu elemente de fixare din metal, scule de calitate excelentă.

Minusuri: Setul este greu pentru transportul manual pe termen lung.

Cel mai bun set de unelte auto

3. JONNESWAY S04H624101S

22o4oi34Una dintre caracteristicile principale ale acestui kit de scule auto din 101 piese este cea mai înaltă calitate. Chiar dacă îl folosiți în fiecare zi, toate instrumentele vor rămâne intacte și funcționale.

Fie că doriți să întrețineți o mașină, să dezasamblați o bicicletă electrică sau să faceți alte lucrări profesionale sau de uz casnic legate de un vehicul, acest kit va deveni un asistent de neînlocuit timp de mulți ani. Un plus suplimentar al setului: mânerele sculelor sunt foarte confortabile și oferă o prindere sigură.

pro: carcasă robustă, durabilitate și calitate a materialelor,

Minusuri: preț ridicat, fără ciocan, clemă și adaptor 1/2 la 1/4.

2. Ombra OMT94S

anhl1ixdAm acordat locul al doilea în selecția celor mai bune truse de scule pentru reparații auto unui brand taiwanez care produce scule profesionale de mână, precum și echipamente de garaj și seturi de scule.

Ombra OMT94S cu cele 94 de piese are ceva mai puține prize (62 de piese) și biți (16 piese) decât liderul clasamentului, dar toate instrumentele sunt fabricate cu o înaltă calitate. Principalul lucru este să le protejați de rugină și să le ștergeți după fiecare utilizare.

pro: tot ce aveți nevoie pentru a lucra cu camioane și mașini, o carcasă ergonomică.

Minusuri: Nu.

1. WESTER WT108

a1fhirymAcest set conține 108 piese, inclusiv 77 prize și 17 biți. În același timp, setul cântărește 7 kg, ceea ce vă permite să îl transferați cu ușurință în mâini. Toate articolele sunt fixate în siguranță într-o carcasă cu un mâner durabil și confortabil.

Utilizatorii care au încercat deja WESTER WT108 laudă calitatea metalului din care sunt fabricate sculele, precum și raportul ideal preț / calitate al setului. Pentru sarcini profesionale într-un service auto, vă recomandăm JONNESWAY S04H624101S, dar pentru munca într-un garaj, WESTER WT108 este cea mai bună opțiune.

pro: set mare, de înaltă calitate, fără reacție, carcasă fiabilă.

Minusuri: Nu.

Cele mai bune seturi de capete și biți

3. JTC AUTO TOOLS H096B

yig0sk5tMajoritatea sculelor manuale sunt asamblate în Taiwan, iar compania taiwaneză JTC este unul dintre liderii acestei piețe. Ea produce instrumente profesionale, de înaltă calitate și, prin urmare, scumpe.

Dacă doriți un set de prize și biți care să vă reziste mulți ani, vă recomandăm JTC JTC AUTO TOOLS H096B.Este format din 96 de articole, dintre care 61 sunt capete de soclu (inclusiv un cap de lumânare pentru 14), 16 biți, iar restul articolelor sunt clichete, un mâner pentru biți, chei hexagonale, un adaptor 3/8 ″ (F) x1 / 2 ″ (M) și altele.

Fiecare articol (și în sine) din carcasă are dimensiunea indicată pentru a facilita navigarea utilizatorilor în set. Și fiecare obiect stă foarte ferm în cuibul său, astfel încât să nu aveți un „teanc de instrumente mici” atunci când transportați carcasa.

pro: toate piesele de lucru ale setului sunt fabricate din oțel durabil, carcasă robustă, scule tactile.

Minusuri: preț mare.

2. DEKO DKMT47

nefmxgfpDacă sunteți în căutarea unui set de biți și soclu ieftin, consultați DEKO DKMT47. Include 47 de piese, inclusiv 19 biți și 20 prize. Și, în afară de acestea, producătorul nu a zgârcit trei chei hexagonale (1,5, 2, 2,5 mm), un clichet, un mâner, un adaptor și o extensie pentru capete.

Este adevărat, unul dintre utilizatori a fost nemulțumit de calitatea cheii cu clichet, care are un mecanism foarte slab. Cu toate acestea, dacă iertați setul pentru acest neajuns, altfel nu vă va dezamăgi.

pro: manopera buna (cu exceptia clichetului), carcasa inclusa, pret mic.

Minusuri: Fiabilitatea mecanismului cu clichet nu este credibilă.

1. BOSCH X-Line Titanium 70 (2.607.019.329)

4qfxkilpAcest set, solid în ceea ce privește echipamentul și manopera, include 70 de articole, inclusiv 34 de biți și 7 prize de la 4 la 10 mm, precum și o măsură de bandă, un suport de biți și burghie pentru beton, lemn și metal.

Setul de biți include modele simple, cruciforme, hexagonale și alte modele. Dimensiunea și tipul sunt indicate în carcasa de lângă fiecare dintre ele pentru a vă ușura alegerea opțiunii dorite.

Este convenabil să depozitați și să transportați setul, datorită carcasei ergonomice, în care toate articolele sunt fixate în siguranță și toate detaliile sunt semnate.

pro: set ușor, compact și în același timp încăpător, care include chiar și o chiuvetă, carcasa se deschide la 180 de grade, ascuțirea bună a burghielor.

Minusuri: Nu.

Lasa un comentariu

Introduceți comentariul dvs.
te rog scrieti numele

itop-ro.polrestrojakpus.com

Tehnică

Sport

Natură