Acasă Evaluări Cele mai bune companii aeriene low-cost din 2020 în Rusia și Europa

Cele mai bune companii aeriene low-cost din 2020 în Rusia și Europa

În ultimele decenii, călătoriile aeriene low-cost au crescut exponențial pe măsură ce companiile aeriene din întreaga lume dezvoltă din ce în ce mai multe rute și metode pentru a face zborurile accesibile chiar și pentru cel mai economic călător.

Companiile aeriene low-cost: la ce economisesc și de ce citesc amprenta mică

Companiile aeriene low-cost - amuzantMajoritatea companiilor aeriene low cost folosesc același tip de aeronavă, astfel încât echipajul de zbor și de întreținere sunt instruiți să interacționeze cu un singur model de aeronavă. Acest lucru reduce costurile de întreținere.

În plus, companiile aeriene low-cost au zboruri doar la anumite ore (adesea incomode) sau sosesc și pleacă de la aeroporturile secundare, mai degrabă decât cele principale, situate la o anumită distanță de orașul dorit.

La zborurile low-cost, multe funcții au fost reduse sau complet eliminate. De exemplu, pe zborurile Ryanair și Pobeda, scaunele nu se înclină, iar majoritatea transportatorilor au reguli stricte în ceea ce privește bagajele de mână permise, care necesită plata pentru alimente și băuturi din zbor - dacă există un meniu.

Un lucru pe care trebuie să-l amintiți cu siguranță înainte de a cumpăra un bilet de avion ieftin este să citiți amprenta mică. Companiile aeriene low-cost au adesea costuri ascunse pentru articolele care sunt gratuite cu companiile aeriene regulate. De exemplu, check-in la aeroport este plătit. Și dacă aveți multe bagaje, atunci o companie aeriană low-cost nu este cea mai bună opțiune, deoarece costul transportului lucrurilor poate fi mai mare decât costul zborului în sine.

Ce înseamnă toate acestea? Practic, renunțați la unele dintre facilitățile companiilor aeriene tradiționale în schimbul prețurilor care fac călătoria aeriană mai accesibilă ca niciodată. Creșterea companiilor aeriene low-cost a schimbat conceptul de zbor pentru nenumărate persoane care nu mai consideră călătoriile cu avionul un lux.

Deci, fără alte întrebări, să aruncăm o privire asupra celor mai bune companii aeriene bugetare din 2020. Lista celor mai bune companii aeriene low-cost ia în considerare factori precum siguranța conform celor mai recente date AirlineRatings și disponibilitatea serviciilor suplimentare, cum ar fi programul de loialitate, divertismentul la bord și disponibilitatea meniului. Participanții la rating sunt aranjați într-o ordine specială.

Companiile aeriene low-cost evaluează 2020

10. „Victoria”

Pobeda este cea mai bună companie aeriană low-cost din Rusia 2020Evaluarea noastră se deschide cu o filială a Aeroflot, pe care unii călători o certă degeaba, în timp ce alții susțin: „Trebuie să citiți cu atenție termenii și condițiile și nu vor exista probleme”.

Prima companie aeriană low-cost din Rusia, așa cum se numește Pobeda, zboară către sute de destinații din Rusia și Europa. În timpul promoțiilor, puteți cumpăra un bilet pentru 1000 de ruble, dar Pobeda nu rămâne în roșu, deoarece necesită o taxă pentru literalmente totul - de la alegerea unui scaun și (sau) a unui scaun cu un spațiu pentru picioare crescut până la transportul echipamentului sportiv și al unui animal de companie.

9. WestJet

WestJetAceastă companie aeriană low-cost este a doua ca mărime din Canada după Air Canada, cu 109 destinații în SUA și Canada, precum și zboruri pe distanțe lungi către Europa, America Latină și Caraibe.

WestJet oferă pasagerilor săi o gamă largă de opțiuni de divertisment în zbor, cum ar fi TV live și Wi-Fi, precum și un serviciu de masă destul de extins la bord.

8. norvegiană

norvegianUna dintre cele mai bune companii aeriene low-cost din Europa - a 8-a cea mai mare companie aeriană europeană, cea mai mare din Scandinavia și a 6-a cea mai mare companie aeriană low-cost din lume.

Lowcost Norwegian a câștigat numeroase premii pentru industrie și pasageri și a plasat comenzi pentru peste 100 de noi avioane Boeing 737 MAX pentru a-și extinde flota.

Norwegian are una dintre cele mai extinse hărți de zbor ale oricărui transportator low cost, deservind 150 de destinații din 35 de țări de pe 4 continente.

Această companie aeriană low-cost, spre deosebire de majoritatea concurenților săi, oferă clienților acces gratuit la Wi-Fi și are propriul program de loialitate. Cu alte cuvinte, cu cât zbori mai mult cu norvegianul, cu atât câștigi mai multe puncte. Aceste puncte pot fi folosite nu numai pentru a cumpăra alte bilete de avion, ci și pentru a rezerva hoteluri și a închiria mașini.

7. Wizzair

WizzairEste o companie aeriană low cost din Budapesta, fondată în 2003. Pe lângă zborurile dintre toate destinațiile și țările majore din Europa, inclusiv Islanda, și-a extins rutele pentru a include zboruri programate către destinații precum Kazahstan, Emiratele Arabe Unite și multe locuri din Orientul Mijlociu și Asia Centrală.

6. JetBlue

JetBlueJetBlue este a șasea cea mai mare companie aeriană din Statele Unite, combinând rute interne și internaționale la prețuri accesibile, cu un serviciu de calitate pentru clienți și o experiență confortabilă, care nu simte că te afli într-un autobuz de zbor zburător.

Compania a trecut auditul strict de siguranță operațională al Asociației Internaționale a Transportului Aerian (IOSA) și are un record de siguranță excelent.

Cu prețuri mici și facilități în aer, cum ar fi gustări gratuite, un centru de divertisment TV JetBlue și un spațiu amplu pentru picioare, JetBlue a devenit un competitor redutabil atât pentru marile companii aeriene, cât și pentru transportatorii low-cost.

5. Ryanair

RyanairUna dintre cele mai bune companii aeriene low-cost din lume este atât de populară printre călători încât a transportat mai mulți pasageri în 2016 decât orice altă companie aeriană europeană.

Cum o face RyanAir? Transportatorul low-cost are o flotă de peste 400 de avioane Boeing 737 care deservesc destinații în 32 de țări europene, precum și în Maroc și Israel.

Există câteva lucruri importante de reținut: zborurile Ryanair nu zboară adesea către aeroportul principal al destinației dvs., ci spre altul. De exemplu, dacă zbori la Paris cu Ryanair, poți zbura la Aeroportul Paris-Vatry, care este de fapt la 150 km de centrul orașului!

Cu alte cuvinte, dacă zburați cu Ryanair sau cu orice altă companie aeriană low-cost, asigurați-vă că știți exact la ce aeroport va ateriza avionul. Și calculați costul transportului pentru a ajunge la centrul orașului dacă aeroportul este departe.

4. Air Arabia

Air arabiaCea mai bună companie aeriană low-cost din Emiratele Arabe Unite oferă servicii aeriene către 170 de destinații din Europa, Asia, Africa și Orientul Mijlociu.

Compania aeriană are un program de fidelizare AirRewards, care permite clienților obișnuiți să folosească punctele acumulate pentru a plăti zboruri, mese și bagaje. În plus, pe site-ul acestei companii aeriene low-cost, puteți preselecta preparatele preferate din meniul Sky Café.

3. AirAsia

AirAsiaAirAsia, cu sediul în Malaezia, este cea mai mare companie aeriană low-cost din Asia. Zboară spre 400 de destinații din 25 de țări din întreaga lume. În multe dintre aceste țări, compania are propriul lanț hotelier bugetar.

AirAsia oferă un meniu Santan cu alimente la bord, băuturi și opțiuni de cumpărare fără taxe. În același timp, pre-cumpărarea alimentelor Santan este disponibilă la un preț mai mic decât la bord și cu o alegere suplimentară.

Compania aeriană menține tarife reduse și are unele dintre cele mai eficiente costuri de performanță și de operare din industrie. În același timp, AirAsia a primit numeroase premii pentru serviciile și munca sa în general. Skytrax a numit în mod constant AirAsia cea mai bună companie aeriană low cost din lume de 11 ani, inclusiv cel mai recent premiu pentru 2019.

2. Vueling

VuelingEste o companie aeriană low-cost spaniolă fondată în 2004 și cu sediul în Barcelona.

Încă de la început, Vueling a devenit cunoscut pentru că oferă zboruri ieftine și convenabile către anumite destinații, în special între Barcelona și Ibiza.

În prezent, această companie aeriană low-cost operează, de asemenea, zboruri săptămânale regulate între multe orașe europene importante precum Paris, Bruxelles și Lisabona.

În timp ce Vueling nu este una dintre cele mai vechi sau populare companii aeriene low cost, Vueling se clasează printre cele mai respectate și mai bune companii aeriene low cost din Europa.

1. EasyJet

EasyJet este cea mai bună companie aeriană low-cost din Europa 2020Livrea portocalie a EasyJet a devenit în ultimii ani simbolul accesibilității și comodității în călătoriile cu avionul, compania britanică deservind destinații din peste 30 de țări.

EasyJet a folosit pentru publicitate sloganul „face zborul la fel de accesibil ca o pereche de blugi” și nu este vorba doar de blugi de designer. De exemplu, un zbor de la Paris la Londra costă mai puțin de 40 USD.

EasyJet operează, de asemenea, easyJetHotels, care conectează clienții care rezervă zboruri la hoteluri la destinație, contribuind la rezervarea rapidă a unui pachet de călătorie accesibil și convenabil online.

Și un alt avantaj al acestei companii aeriene low-cost: pasagerii EasyJet sunt mai predispuși să ajungă la aeroportul principal din orașul de destinație, ceea ce a ajutat compania să fie foarte populară printre călătorii de afaceri.

Cei care folosesc frecvent serviciile EasyJet recomandă rezervarea unui bilet cu Flexifares. Acest lucru va permite, dacă este necesar, să rezervați biletul pentru o altă zi fără plăți suplimentare sau amenzi.

Lasa un comentariu

Introduceți comentariul dvs.
te rog scrieti numele

itop-ro.polrestrojakpus.com

Tehnică

Sport

Natură