Acasă Sport Top 10 sportivi cu cele mai bune vânzări din 2020

Top 10 sportivi cu cele mai bune vânzări din 2020

Popularitatea în lumea sportului oferă sportivilor posibilitatea de a obține oferte de sponsorizare de milioane de dolari, iar SportsPro a întocmit o listă cu cei mai bine vânduți sportivi din lume pentru 2020. Desigur, este condus de unele dintre cele mai populare nume din fotbal.

10. Paulo Dybala (fotbal)

lmevrdryAtacantul Juventus italian este una dintre cele mai recunoscute fețe nu numai în fotbalul mondial, ci și în spațiul media. Are o afacere profitabilă cu Adidas și are 40 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Dybala este o vedetă care are ocazia unică de a juca alături de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo la nivel internațional și respectiv la nivel de club. Este chiar considerat unul dintre probabilii succesori ai lui Messi.

9. Mohamed Salah (fotbal)

yxfdgsmjRegele egiptean al fotbalului a câștigat popularitate la nivel mondial după ce s-a alăturat echipei Liverpool, devenind golgheterul din Premier League și ajutându-și clubul să câștige Liga Campionilor.

Salah este cel mai popular atlet care a venit din Egipt și, prin urmare, este adorat în patria sa. Mo Salah are în prezent 40,4 milioane de adepți pe Instagram.

Pepsi Global a semnat mai multe acorduri de sponsorizare cu cei mai buni fotbaliști din lume, iar Salah este unul dintre ei. De asemenea, are mai multe oferte de sponsorizare cu mărci precum Vodafone, Falken Tyres și Uber.

8. Rohit Sharma (greier)

vo5eex3mPentru o lungă perioadă de timp, echipa indiană de cricket ar putea fi descrisă ca „medie”. Cu toate acestea, performanța strălucită a unei noi generații de jucători indieni i-a propulsat spre popularitate la nivel mondial.

Și, deși greierul nu este un sport la fel de popular în lume ca baschetul sau fotbalul, reprezentantul său a reușit totuși să intre în rândul celor mai de succes sportivi din lume.

Într-o țară la fel de obsedată de greier ca India, Rohit Sharma este un erou. Are contracte cu companii precum Maggi, Nissan, Aristocrat, Lays, Oppo și Hublot și are 15,8 milioane de adepți pe Instagram. Potrivit mai multor surse, valoarea netă a lui Rohit Sharma a fost estimată la 18,7 milioane de dolari în 2019.

Pe lângă greier, Sharma sprijină activ campaniile de bunăstare a animalelor. El este ambasadorul oficial al Fondului mondial pentru faunei sălbatice în India și membru al People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

7. Khabib Nurmagomedov (MMA)

vct0ze2bPrimii 10 sportivi cei mai bine vânduți din 2020 includ, de asemenea, reprezentantul Rusiei - luptătorul MMA și campionul UFC la greutatea ușoară Khabib Nurmagomedov.

A jucat până acum 28 de meciuri neînvinse, cea mai lungă serie de victorii neîntrerupte din istoria MMA.

În iunie a acestui an, revista Forbes l-a numit pe Khabib cel mai de succes atlet rus. Acest sportiv în vârstă de 32 de ani este ambasador pentru serviciul de plată SalamPay. Khabib este sponsorizat și de alte mărci mari, precum Reebok, Gorilla Energy și Toyota.

6. Neymar (fotbal)

jl2umfquNeymar este unul dintre cei mai populari sportivi din lume datorită stilului său de joc flambiant și a discurilor incredibile. În 2016, a luat aurul la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și este al treilea cel mai mare gol marcat pentru echipa națională a Braziliei, în spatele lui Ronaldo și Pele.

Nike este principalul sponsor al lui Neymar. Tânărul de 28 de ani este de asemenea sponsorizat de mărci precum Jordan, Red Bull, McDonalds, Gillette, MasterCard, Honda și multe altele.... Transferul lui Neymar a devenit cel mai scump din istoria fotbaluluicând a fost cumpărat de la Barcelona de Paris Saint-Germain în vara anului 2017 pentru 222 milioane de euro.

5. Bianca Andreescu (tenis)

jy040x5eO senzație de tenis canadiană în vârstă de 20 de ani, pe nume Bianca Andreescu, ocupă locul cinci pe lista celor mai atrăgători sportivi din punct de vedere al marketingului.

Ea a făcut titluri după ce a învins-o pe Serena Williams în drumul său de a câștiga US Open și Canadian Open în 2019. Și a devenit prima campioană canadiană care a câștigat un turneu de Grand Slam.

Bianca Andreescu este sponsorizată de mărci precum Rolex, Head, Nike, Copper Branch și BMW. Fata are 670 de mii de adepți pe Instagram și este în prezent unul dintre cei mai căutați sportivi de pe planetă.

4. Virat Kohli (greier)

0oyiplfrCăpitanul echipei naționale de cricket indian a câștigat deja 80,5 milioane de adepți pe Instagram și este una dintre cele mai populare figuri sportive din lume.

Se pare că Kohli are o valoare netă de peste 119 milioane de dolari și are parteneriate cu multe mărci precum Great Learning, iQOO, Blue Star, Wellman, Himalaya, Myntra, Google Duo, Mobile Premier League și multe altele.

3. LeBron James (baschet)

hpb554t4Unul dintre cei mai mari jucători de baschet din timpul nostru, de patru ori a devenit cel mai valoros jucător din strălucita sa carieră. În mod surprinzător, el este unul dintre cei mai lichizi sportivi din lume.

LeBron are sponsorizări pe tot parcursul vieții de la Nike și parteneriate cu mărcile Rimowa, Coca-Cola, Upper Deck, Beats Electronics, Blaze Pizza, Intel, Verizon și alte câteva companii bine-cunoscute.

2. Cristiano Ronaldo (fotbal)

4m0guinkFotbal - cel mai popular sport din lumeși nu este o surpriză faptul că fotbaliști celebri își pot vinde foarte profitabil numele la diferite mărci. Iar al doilea fotbalist cel mai bine vândut din lume este Ronaldo.

A jucat pentru cele mai mari cluburi din lume - Real Madrid, Manchester United și Juventus - și continuă să joace la cel mai înalt nivel, în ciuda faptului că are 35 de ani.

Printre partenerii mărcii Ronaldo se numără Pestana CR7 Lifestyle Hotels, Insparya, Nike, Herbalife Nutrition, DAZN, MTG, American Tourister, Abbott și mulți alții.

Cristiano Ronaldo are, de asemenea, 238 de milioane de adepți și este cel mai popular cont Instagram din lume.

1. Lionel Messi (fotbal)

m1anuespDe șase ori câștigător al balului de aur Lionel Messi este în prezent cel mai atractiv sportiv din lume.

Legenda Barcelonei are 167 milioane de adepți Instagram și un contract pe viață cu Adidas, precum și tranzacții profitabile cu Gatorade, Huawei și Mastercard. În 2019, revista Forbes a numit-o Messi cel mai bine plătit sportiv din lume.

Lasa un comentariu

Introduceți comentariul dvs.
te rog scrieti numele

itop-ro.polrestrojakpus.com

Tehnică

Sport

Natură