Acasă Tehnică Smartphone-uri 10 funcții și „cipuri” ale tuturor iPhone 12

10 funcții și „cipuri” ale tuturor iPhone 12

Mai recent, pe 13 octombrie, Apple și-a declasificat noile gadgeturi - seria iPhone 12. Cel mai accesibil dintre ele a fost iPhone 12 Mini (84.990 ruble), iar cel mai scump a fost iPhone 12 Max Pro (139.990 ruble).

Vești bune pentru cei care se întreabă dacă vor primi oricare dintre caracteristicile premium iPhone 12 Pro Max dacă vor cumpăra iPhone-ul „accesibil” iPhone 12 sau iPhone 12 Mini. Da, o vor face. Iată o listă cu 10 caracteristici pe care le vor avea toate cele 12 iPhone-uri, indiferent de dimensiune sau preț.

10. Afișaj Super Retina XDR

u2z2yfxcToate cele patru „mere” noi au primit un afișaj Super Retina XDR și acceptă un interval dinamic ridicat (HDR). Apple susține că acestea sunt „cele mai bune afișaje OLED livrate vreodată pentru un smartphone, oferind în același timp cea mai bună fidelitate a culorilor din industrie”.

9. Procesor A14 Bionic

mzbfswoaAtât iPhone 12 Max Pro de top, cât și cel mai mic membru al gamei de iPhone 12 conțin procesorul Bionic Apple de ultimă generație, despre care Apple susține că este „cel mai rapid cip dintr-un smartphone”. IPad Air 4 din 2020 va primi același chipset.

8. Suport pentru rețele 5G

cb1fa3m1Toate cele patru noi iPhone 12, inclusiv cel mai ieftin iPhone 12 mini, acceptă conectivitate 5G. Și sunt capabili să transmită date la viteze de până la 2 Gbps.

Din moment ce se spune că 5G vă consumă rapid bateria, Apple a introdus modul Smart Data. Comută automat telefonul la rețeaua 4G dacă nu este necesară funcționarea 5G.

7. Înregistrare video Dolby Vision HDR

vrzfmdwcCamera frontală de pe toate modelele Apple iPhone 12 acceptă Dolby Vision, proiectat pentru videoclipuri cu gamă dinamică ridicată (HDR). Diferența dintre modele este că iPhone 12 Pro Max are o rată maximă de captare video HDR de 60 de cadre pe secundă cu Dolby Vision, în timp ce iPhone Mini este de 30 de cadre pe secundă.

6. Scutul ceramic din panoul frontal

h413aprcToate cele patru dispozitive iPhone sunt echipate cu un scut din ceramică care este la nivelul corpului.

În timpul fabricării panoului, la matricea de sticlă s-au adăugat nanocristale ceramice puternice, rezultatul fiind un material la fel de puternic ca ceramica și transparent ca sticla.

Apple spune că datele de testare Ceramic Shield au concluzionat că seria iPhone 12 este de patru ori mai rezistentă la picături decât iPhone 11.

5. Impermeabil

niwhlezdToate cele patru iPhone-uri noi au clasa IP68. Aceasta înseamnă că pot rezista la scufundări la adâncimi de 6 metri timp de aproximativ 30 de minute.

4. Compatibil cu accesoriile MagSafe și încărcătoarele fără fir

rv20o34wToate cele 12 iPhone-uri sunt compatibile cu încărcarea magnetică MagSafe, care este concepută pentru a îmbunătăți capacitățile de încărcare wireless ale noilor smartphone-uri. Puterea sa va fi de 15 wați.

MagSafe poate alimenta, de asemenea, orice dispozitiv care acceptă standardul de încărcare fără fir Qi, dar nu va fi blocat magnetic ca iPhone.

3. Suportă modul nocturn în cameră

4tadxtjoO altă caracteristică utilă pe care o au toate cele 12 iPhone-uri este suportul pentru Night Mode. Aceasta înseamnă că modul iPhone al camerei se activează automat când se întunecă suficient pentru a-l utiliza.

Întreaga gamă de iPhone 12 acceptă modul nocturn atât pe camerele din spate, cât și pe cele din față.

2. Camera frontală de 12 megapixeli și suport pentru zoom audio

ny5jumcqToate iPhone-urile 12 sunt echipate cu o cameră frontală de 12MP și diafragmă f / 2.2.Toate cele patru modele acceptă, de asemenea, zoom audio, una dintre caracteristicile cheie ale camerei iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.

În timpul filmării, zoomul audio vă permite să înăbuși zgomotele străine și, în același timp, să amplificați sunetul care provine de la un anumit obiect către care este vizat dispozitivul de căutare video (de asemenea, trebuie utilizată mărirea).

1. Opțiune de culoare nouă

qodigp40Pacific Blue este o culoare nouă pe care Apple a adăugat-o la toate modelele noi ale smartphone-ului său Apple. Albastrul Pacific arată foarte solid și mai frumos decât culorile standard albe sau negre. Singurul păcat este că această frumusețe va fi cel mai probabil ascunsă într-o carcasă durabilă.

Lasa un comentariu

Introduceți comentariul dvs.
te rog scrieti numele

itop-ro.polrestrojakpus.com

Tehnică

Sport

Natură